Φόρμα Επικοινωνίας

    Συχνές ερωτήσεις

    Πως θα μπορούσα να αλλάξω μία παραγγελία που είναι σε εξέλιξη;

    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε μία παραγγελία που βρίσκεται σε εξέλιξη θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο τμήμα του e-shop στο 2399 048 004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00). Συνήθως εντός 24 ωρών μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές.

    Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να παραλάβω την παραγγελία μου;

    Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στο χώρο που επιλέγετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Τα προϊόντα, παραδίδονται στο χώρο σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

    Μπορεί να γίνει παράδοση της παραγγελίας οπουδήποτε επιθυμώ;

    Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την εγγραφή σας ως μέλος. Προκειμένου η παραγγελία σας να αποσταλεί σε εναλλακτική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρήθηκε στα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να συμπληρώσετε το πλαίσιο με τίτλο «Στοιχεία Αποστολής».

    Μπορεί να παραλάβει κάποιος άλλος την παραγγελία μου;

    Την παραγγελία σας μπορεί να παραλάβει και τρίτο πρόσωπο.

    Με ενημέρωσαν από την εταιρεία ταχυμεταφορών ότι το πακέτο μου επιστράφηκε στα γραφεία σας. Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή;

    Υπάρχουν δυο (2) λόγοι για τους οποίους επιστράφηκε το πακέτο στα Γραφεία μας: A) Απών Παραλήπτης. Σε αυτή τη περίπτωση, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της εταιρείας courier να παραδώσει το πακέτο στην «πόρτα» σας, ο παραλήπτης δεν τήρησε την συμφωνία σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας, καθιστώντας αδύνατη την παράδοση του πακέτου σας. B) Άγνωστος Παραλήπτης. Με τον όρο αυτό εννοούμε τον παραλήπτη του οποίου τα στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Τηλέφωνο Επικοινωνίας κ.α. δεν είναι σωστά ή ακριβή, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η παράδοση του πακέτου. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε, μπορείτε να καλέσετε στο Τμήμα του e-shop και να ζητήσετε νέα παράδοση.

    Το προϊόν που παρέλαβα δεν είναι αυτό που παρήγγειλα. Τι πρέπει να κάνω;

    Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του «Ohlala shoes » σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα του e-shop μας στο2399048004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00), έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε περαιτέρω το θέμα και να δούμε που ακριβώς βρίσκεται το σφάλμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εντός 15 ημερών, κατόπιν συνεννόησης και με την προϋπόθεση πως η αλλαγή δεν γίνεται με την υπαιτιότητα του πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση υπαιτιότητας η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με το κόστος μεταφορικών της επιστροφής των προϊόντων. Tip: Σε περίπτωση που χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας να έχετε κοντά σας την απόδειξη και τον κωδικό σας για ταχύτερη εξυπηρέτηση.

    Το προϊόν που παρέλαβα είναι ελαττωματικό. Τι πρέπει να κάνω;

    Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος . Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα του e-shop μας στο 2399048004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00), έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε περαιτέρω το θέμα και να δούμε που ακριβώς βρίσκεται το σφάλμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εντός 15 ημερών, κατόπιν συνεννόησης και με την προϋπόθεση πως η αλλαγή δεν γίνεται με την υπαιτιότητα του πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση υπαιτιότητας η εταιρεία δεν επιβαρύνεται με το κόστος μεταφορικών της επιστροφής των προϊόντων. Tip: Σε περίπτωση που χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας να έχετε κοντά σας την απόδειξη και τον κωδικό σας για ταχύτερη εξυπηρέτηση.

    Ποιες είναι η προϋποθέσεις για να επιστρέψω ένα προϊόν;

    Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός επτά (7) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@ohlalashoes.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2399 048 004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00). Προϋποθέσεις επιστροφής: A. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί B. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών Γ. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ) Δ. Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

    Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για την αλλαγή ενός προϊόντος;

    Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε με το τμήμα του e-shop στο 2399 048 004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00) ή στο e Mail Ohlalashoes@outlook.com αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος έτσι ώστε να διευκρινιστεί ο λόγος επιστροφής του προϊόντος.

    Ποια είναι γενικά η πολιτική σας σχετικά με επιστροφές;

    Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Η αποστολή των προς επιστροφή ή προς αλλαγή προϊόντων εντός Ελλάδος γίνεται δωρεάν μόνο κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα του e-shop 2399 048 004 (και μέσω της ίδιας εταιρίας ταχυαποστολής με την οποία απεστάλη το προϊόν για πρώτη φορά και εντός 15 ημερών). Σε περιπτώσεις που κριθεί απαραίτητη η επιστροφή χρημάτων τότε η διαδικασία επιστροφής θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «Ohlalashoes.gr» μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, αλλά πάντοτε κατόπιν αρχικής συνεννόησης με το τμήμα του e-shop 2399 048 004 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00).

    Αλλαγές στα εκπτωτικά προϊόντα γίνονται;

    Ναι! Στα εκπτωτικά μας προϊόντα ισχύει η γενική πολιτική αλλαγών!